100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

LEZEN: Dit zegt Roy Donders over komst tweede kindje met Michelle

Uit een eerdere relatie kreeg Michelle al een dochter en samen met Roy kreeg zij nog een mooie meid. In een openhartig gesprek vertelt Roy over de toekomst.

Roy Donders

Het geluk lacht Roy Donders toe! Toen hij vorig jaar de blonde Michelle tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht, en gelukkig voor Roy wederzijds! Vanaf dat ene moment waren Roy en Michelle een setje en onafscheidelijk. Op Instagram zetten zowel Roy als Michelle hun wederhelft regelmatig in het zonnetje en schreeuwen ze de liefde voor elkaar van de daken. Zo mooi om te zien.

Uit een eerdere relatie heeft Michelle al een dochter, waar Roy inmiddels een hele goede band mee heeft. Samen met Michelle kreeg Roy eerder dit jaar ook een dochter, Romi.

Derde kindje

Roy en Michelle genieten optimaal van het ouderschap en het gaat heel goed met het stel. Toch zijn zij compleet als gezin van vier. Als Ouders van Nu vraagt hoe Roy en Michelle tijd voor elkaar maken, antwoordt hij: ‘In ieder geval door niet nog een baby te krijgen, haha. Dat weten Mies en ik heel zeker: ons gezin is perfect zoals het is, met z’n vieren voelen we ons compleet’, vertelt Roy.

‘Op deze manier kunnen we beide kinderen voldoende aandacht en tijd geven, en houden we ook tijd voor elkaar over. Het voordeel van mijn werk is dat ik regelmatig overdag thuis ben, dat geeft ons de kans om ook ‘tussendoor’ voldoende ‘Mies en Roy’ te zijn en niet alleen maar papa en mama.’ Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat!

Bron en Beeld: Ouders van Nu.

Delen

Meer over Roy Donders

Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Je was op, mijn steun en toeverlaat’
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Je was op, mijn steun en toeverlaat’
Lees alle artikelen over Roy Donders