100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Roy Donders verblijdt volgers met prachtige foto van zijn twee dochters

Het geluk van Roy en Michelle kan echt niet meer op. Michelle's dochter is nu al beste vriendinnen met haar kleine zusje. Zo mooi om te zien...

Roy en Michelle

Het geluk lacht Roy Donders toe! Toen hij vorig jaar de blonde Michelle tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht, en gelukkig voor Roy wederzijds! Vanaf dat ene moment waren Roy en Michelle een setje en onafscheidelijk.

Op Instagram zetten zowel Roy als Michelle hun wederhelft regelmatig in het zonnetje en schreeuwen ze de liefde voor elkaar van de daken. Zo mooi om te zien. Uit een eerdere relatie heeft Michelle al een dochter, waar Roy inmiddels een hele goede band mee heeft.

Dochters

Roy en Michelle zitten al weken op een wolk. Zij delen regelmatig foto’s en video’s van hun kleine, pasgeboren dochtertje, Romi. Ook Michelle’s oudste dochter lijkt blij te zijn met de komst van haar kleine zusje. Roy deelde een prachtige foto van zijn bonusdochter met zijn eigen dochter in de armen. ‘Twee lieverds. Mooie dochters hebben jullie’ en ‘Geniet van deze lieverds. Mooie foto’, reageren twee volgers. Wat een plaatje en wat hebben de meiden allebei een mooi bos donker haar zeg.

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders.

Delen

Meer over Roy Donders

Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Lees alle artikelen over Roy Donders