100%NL Magazine Ruud de Wild Olcay
Zie ook:
Delen

Ruud de Wild staat voor lastige keuze en Olcay Gulsen geeft advies

Dat Ruud en Olcay als hele goede vrienden uit elkaar zijn gegaan, blijkt maar weer. Olcay reageert nog regelmatig onder Ruud zijn foto's en wel op een hilarische manier.

Ruud de Wild

Ruud de Wild is niet alleen radio-dj en kunstenaar, maar ook een hele trotse papa van drie kinderen: Toy Travis, Johnny en Teddy.

Ruud heeft een paar jaar een relatie gehad met Olcay Gulsen. De twee reisden de wereld rond en maakten de mooiste momenten mee, maar toch besloten zij onlangs uit elkaar te gaan. ‘We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken. We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde. Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf’, schreven zij samen.

Reactie Olcay

Ruud is heel actief op Instagram en hij deelt regelmatig de leukste, maar ook grappigste foto’s op Instagram. Hij is veel aan het werk en daar geniet hij met volle teugen van, maar ook de kleine momentjes met zijn drie kinderen zijn voor Ruud heel dierbaar.

Vandaag deelde hij een foto bij een opticien. Ruud plaatst een selfie met een bril en schrijft daarbij: ‘Ik moet dus iedere dag een bril dragen……. Is het wat?’ Olcay kan het niet laten en zij reageert grappend: ‘Die bril achter je.. 2 de van links moet je nemen.’ Het is zo leuk om te zien dat Ruud en Olcay nog als hele goede vrienden met elkaar omgaan. Zo kan het dus ook.

https://www.instagram.com/p/Cxw92o-I1Dq/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Ruud de Wild

Delen

Meer over Ruud de Wild

Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? 'Dit weekend heb ik geoefend.'
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? ‘Dit weekend heb ik geoefend.’
Ruud de Wild beleeft onvergetelijke avond met jongste dochter
Ruud de Wild beleeft onvergetelijke avond met jongste dochter
Lees alle artikelen over Ruud de Wild

Meer over Olcay Gulsen

Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Olcay Gulsen vertelt eerlijk: 'Het gaat echt niet goed...'
Olcay Gulsen vertelt eerlijk: ‘Het gaat echt niet goed…’
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen