100%NL Magazine Ruud de Wild
Zie ook:
Delen

MOOI: Ruud de Wild geniet van quality time met twee van de drie kinderen

Ruud is samen met zijn twee kinderen op vakantie en hij geniet van de quality time samen. De foto's laten zien hoe leuk zij het met elkaar hebben.

Ruud de Wild

Ruud de Wild is niet alleen radio-dj en kunstenaar, maar ook een hele trotse papa van drie kinderen: Toy Travis, Johnny en Teddy.

Tegenwoordig kennen we Ruud natuurlijk ook als grote liefde van Olcay Gulsen. Regelmatig kunnen we dan ook genieten van de leukste video’s en foto’s van het verliefde stel. Zo doet Ruud zijn liefje vaak op hilarische wijze na en daar maakt hij de grappigste filmpjes van. Ook Olcay deelt veel grappige foto’s en video’s van Ruud. Het stel gaat regelmatig met elkaar op vakantie en zij lijken verliefder dan ooit!

Quality time

Ruud de Wild is gezegend met drie prachtige kinderen en hij maakt graag tijd vrij om leuke dingen met Toy Travis, Johnny en Teddy te doen. Momenteel geniet hij samen met twee van de drie kinderen van een heerlijke vakantie. Echt even quality time met z’n drieën. ‘Teddy, Johnny en ik zijn door Frankrijk aan het reizen. Tedje gaat naar de middelbare school en John is over. ToyTravis had er ook moeten zijn. And love is all we have left. Dus ik probeer hier mijn beste vader skills te vertalen naar the social highway’, schrijft hij. Wat een mooie woorden van Ruud als vader. Aan de foto’s te zien vermaken zij zich prima. Wat heerlijk om even samen te zijn.

https://www.instagram.com/p/Cvj_pxYIF8S/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/CviGgzso89a/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Ruud de Wild

Delen

Meer over Ruud de Wild

LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? 'Dit weekend heb ik geoefend.'
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? ‘Dit weekend heb ik geoefend.’
Lees alle artikelen over Ruud de Wild