100pmagazine_sarahvansoelen
Zie ook:
Delen

Onherkenbaar: Zo zagen Sarah van Soelen en haar moeder er vroeger uit

Sarah lijkt hartstikke veel op haar moeder, maar op de oude foto die zij nu deelt, zijn zij allebei niet te herkennen. Wat grappig om te zien!

Sarah van Soelen

In het voorjaar van 2021 werd de blonde Sarah van Soelen in één klap beroemd door haar relatie met André Hazes. Vlak daarvoor verloofde André Hazes zich nog met Monique Westenberg, maar daar kwam plotsklaps een einde aan. André liet toen op Instagram al weten met iemand anders een sterke klik te hebben gekregen, dat bleek Sarah van Soelen te zijn. Deze relatie eindigde een paar maanden daarna. Momenteel hebben André en Sarah geen contact. André heeft het in zijn docuserie wel over Sarah gehad en daar klopt volgens haar niets van. Sarah heeft haar kant van het verhaal dan ook duidelijk laten weten.

Vroeger

Met meer dan 200.000 volgers mag Sarah zichzelf een ware influencer noemen. Zij plaatst dan ook dagelijks veel foto’s op zichzelf op Instagram en dat trekt veel bekijks. Op de foto’s die zij deelt of story’s die zij plaatst, laat zij ook duidelijk blijken dat haar familie heel veel voor haar betekent. Afgelopen week was Sarah’s moeder Rebecca jarig en die wilde zij maar al te graag in het zonnetje zetten. Daarom plaatste Sarah wat foto’s met haar moeder samen. Op de tweede en derde foto zijn Sarah en haar moeder goed te herkennen, maar op de eerste foto moesten wij echt even twee keer kijken. Dit prachtige plaatje is geschoten toen Sarah nog een klein meisje was en Rebecca nog een kort, donker kapsel had. Wat een prachtige foto van vroeger en wat was Sarah een schatje.

https://www.instagram.com/p/CkqCWnBDulq/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Sarah van Soelen

Delen

Meer over Sarah van Soelen

ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
WOW: Sarah van Soelen bijna onherkenbaar door nieuw kapsel
WOW: Sarah van Soelen bijna onherkenbaar door nieuw kapsel
Lees alle artikelen over Sarah van Soelen