Shelly Sterk brengt volgers het hoofd op hol met diepe decolleté
Zie ook:
Delen

Shelly Sterk brengt volgers het hoofd op hol met diepe decolleté

Shelly weet hoe zij haar volgers moet laten blozen en dat doet zij dit keer vanaf haar vakantieadres. De presentatrice straalt!

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Waar Shelly haar volgers’ aandacht ook mee trekt, is het prachtige huis dat zij en Mark samen hebben verbouwd in Spanje. Het gezin vliegt er regelmatig naartoe en dat snappen wij maar al te goed, want het huis ontbreekt hen aan niets en ziet er echt prachtig mooi uit vanbinnen en vanbuiten.

Foto in bikini

Shelly laat regelmatig haar volgers blozen met een intiem kiekje van zichzelf. De ene keer is dit in een nietsverhullende outfit en de andere keer is dit in zwemkleding. Dit keer is het een foto die zij plaats vanaf haar zonnebed in Spanje. In Bikini en met watermeloen in de hand lacht zij haar volgers toe. ‘Met de vriendelijke groeten van Mark’s voeten’, schrijft zij grappend onder deze foto. Shelly straalt! 

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk.

Delen

Meer over Shelly Sterk

Wegsmelten bij de foto's van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
Wegsmelten bij de foto’s van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
Lees alle artikelen over Shelly Sterk