100pmagazine_tabitha
Zie ook:
Delen

ZIEN: Tabitha deelt geweldig nieuws met volgers

'Holy moly kan het bijna niet geloven, maar ben enorm trots op mezelf en al het harde werk', schrijft Tabitha vol trots en enthousiasme.

Spannend project

Terwijl Tabitha volop aan het genieten is van een vakantie in het zonnige Curacao, heeft zij niet alleen maar op het strand gelegen met een 0,0% cocktail in de hand. Achter de schermen was de zangeres druk bezig met een groot en spannend project en dat deelde zij gisteren op Instagram. Op de Instagramfoto zie je in eerste instantie een overenthousiaste Tabitha met een prachtige zwangere buik, maar als je goed kijkt zie je dat zij een sleutel in haar handen heeft. De sleutel van haar huis achter haar. ‘Just bought my first house in CURADISE’, schrijft zij bij de foto.

Trots

Tabitha is ongelooflijk trots op zichzelf en haar gezin, dat binnenkort uitbreid met nog een kleine baby. ‘Holy moly kan het bijna niet geloven, maar ben enorm trots op mezelf en al het harde werk‘. Tabitha en haar grote liefde Mauron begonnen hun liefdesverhaal in Curacao en hebben zin om het leven met hun gezin te vieren in het land waar bijna altijd de zon schijnt. Via haar Instagramstory deelde Tabitha het gekleurde naambordje en in een andere story liet zij haar ‘momtail’ zien met daarbij: “Celebrating time’.

Reacties

Niet alleen Tabitha is blij en trots, ook haar volgers zijn enorm trots op de zangeres. ‘Yes blijf jezelf lekker en ons motiveren’, schrijft Jandino, die zelf in Curacao is geboren en opgegroeid. ‘Gefeliciteerd babe!!! Well deserved’, laat een trotse volger weten. ‘So so proudddd’, schrijft een ander onder de foto.

Bron en Beeld: Instagram Tabitha.

Delen

Meer over Tabitha

OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Lees alle artikelen over Tabitha