100%NL Magazine Tabitha
Zie ook:
Delen

Tabitha is open en eerlijk over het moederschap: “op zoek naar het recept waarin het moederschap en een carrière samen gaat”

Op Instagram is zangeres Tabitha open en eerlijk over het moederschap.

Op 21-03-2021 is Tabitha moeder geworden van een prachtige dochter Imaya. Haar volgers worden regelmatig getrakteerd op mooie foto’s van Tabitha en haar gezinnetje. Wel houdt ze het gezichtje van Imaya buiten beeld.

“Recept waarin moederschap en carrière samen gaan”

Via een openhartige post op Instagram laat de zangeres weten dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is en dat het soms pittig kan zijn om alle ballen hoog proberen te houden. Zo schrijft Tabitha: “6 maanden aan slaap minder, nog steeds zoekende naar het recept waarin het moederschap en een carrière samen gaat. (Denk dat de juiste vergelijking momenteel is dat het voelt als water en olie). Meer schoppen en klappen in ons gezicht dan kusjes, meer eten op de grond dan in je mond. 2 bedjes, 1 in je eigen kamer en 1 in papa en mamma’s kamer maar toch slaap jij liever tussen ons in.. ”

“Snel weer even knuffelen”

Toch is Imaya het mooiste wat de trotse ouders ooit is overkomen. “Jij bent ook het mooiste wat ons is overkomen. Je word over anderhalve maand 1 jaar oud en ik kijk elke dag naar je en vraag me af wanneer je zo groot bent geworden. Dan snel maar weer even knuffelen want straks ben je echt groot en wil je liever stappen. Mamma houd van jou oh zo veel, zoveel dat het soms pijn doet” aldus de trotse mama.

https://www.instagram.com/p/CZeFK-7In0G/?utm_source=ig_web_copy_link

Body positivity

Na haar zwangerschap gebruikt de zangeres heel vaak de hashtag #mooizoalsjebent. Deze plaatst Tabitha onder vele zwangerschapsfoto’s en foto’s van de kleine. Het is mooi om te zien wat voor kracht zij hiermee uitdraagt naar haar volgers. Vooral nu we op zo’n punt zitten dat het zijn zoals je bent steeds belangrijker wordt en het realiteitsbeeld steeds vaker naar boven komt, is het heel waardevol wanneer iemand zoals Tabitha haar steentje hieraan bijdraagt.

Bron en Beeld: Instagram Tabitha.

Delen

Meer over Tabitha

OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Lees alle artikelen over Tabitha