100%NL Magazine Tabitha
Zie ook:
Delen

ZIEN: Tabitha post video waarin zij sprekend op Beyoncé lijkt!

Is het Beyoncé Knowles? Nee, het is zangeres Tabitha! Op Instagram post zij een video waarin zij verrassend veel weg heeft van de wereldberoemde Queen B!

Crazy in Love

Op de achtergrond van de video hoor je het nummer ‘Crazy in Love’: een wereldberoemde hit en eerste soloplaat van zangeres Beyoncé. Dan loopt Tabitha zelfverzekerd door een hotelgang en showt zij haar benen in een knalroze jurk. Aan het einde van de video blikt ze nog een keer zelfverzekerd achterom. Het loopje en de blik doen denken aan de wereldberoemde zangeres Beyoncé Knowles. Bij de video schrijft de Tabitha: “Sometimes you gotta remind them…”

Benieuwd naar Beyon…ehhh Tabitha? Je ziet de video hier!

Beyoncé

Volgers van Tabitha kunnen de video wel waarderen. De hartjes en vlammetjes stromen binnen op haar pagina. Ook schrijft een volger: “Dacht serieus dat ik Beyonce voorbij zag lopen. Maar dit is veel beter. HALLO GODIN!”. Inderdaad, ze heeft inderdaad veel weg van de wereldberoemde Queen B!

Dochter Imaya

Op 21-03-2021 is Tabitha moeder geworden van een prachtige dochter Imaya. Haar volgers worden regelmatig getrakteerd op mooie foto’s van Tabitha en haar gezinnetje. Wel houdt ze het gezichtje van Imaya buiten beeld.

Body positivity

Na haar zwangerschap gebruikt de zangeres heel vaak de hashtag #mooizoalsjebent. Deze plaatst Tabitha onder vele zwangerschapsfoto’s en foto’s van de kleine. Het is mooi om te zien wat voor kracht zij hiermee uitdraagt naar haar volgers. Vooral nu we op zo’n punt zitten dat het zijn zoals je bent steeds belangrijker wordt en het realiteitsbeeld steeds vaker naar boven komt, is het heel waardevol wanneer iemand zoals Tabitha haar steentje hieraan bijdraagt.

Bron en Beeld: Instagram Tabitha.

Delen

Meer over Tabitha

OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Lees alle artikelen over Tabitha