ANP Foto, Estavana en Rafael 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Te gekke carrièreswitch voor Estavana Polman: ‘Ik vind het geweldig’

Estavana springt in het diepe en zij slaat een nieuwe weg in. Wij twijfelen er niet aan of zij dit een succes wordt, want Estavana is een powervrouw en dit gaat zij super goed doen.

Estavana Polman

In 2013 besloten Rafael van der Vaart en Sylvie Meis een punt achter hun relatie te zetten. Gelukkig voor Rafael vond hij daarna de liefde bij de sportieve Estavana Polman. Inmiddels is het stel alweer ruim 7 jaar dolgelukkig met elkaar. Zij genieten volop van elkaar, Rafael’s zoontje Damiàn en hun gezamenlijke dochter, Jesslynn.

Carrièreswitch

Estavana is een fanatieke handbalster op hoog niveau en zij straalt wanneer zij op het handbalveld met een bal in haar handen staat. Toch lijkt dit niet het enige te zijn waar zij in uitblinkt, want de blonde handbalster blijkt ook te kunnen presenteren. Dit jaar neemt Estavana namelijk de rol van reisleidster op zich in het programma Beter Laat Dan Nooit op SBS6. Het programma dat voorheen gepresenteerd werd door Olcay Gulsen en Estavana Polman. Dit jaar gaan Edwin Rutten, Ad Visser, Frits Barend en Henny Huisman met elkaar en dus met Estavana op reis.

‘Ik vind het geweldig om met deze bijzondere mannen en jeugdidolen van veel Nederlanders op reis te gaan en ze beter te leren kennen. Ik verheug me enorm op de avonturen die we gaan beleven en de gesprekken die daaruit voortkomen. Hopelijk kan ik het uitgesproken viertal bijbenen. Dat het een onvergetelijke reis wordt, is één ding dat ik zeker weet’, vertelt Estavana aan De Telegraaf. Wij weten zeker dat dit een succes zal worden en wie weet presenteert Estavana nog veel meer programma’s in de toekomst. Ons lijkt het in ieder geval geweldig.

Bron: De Telegraaf en Beeld: ANP/Foto.

Delen

Meer over Estavana Polman

Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Estavana Polman