100pmagazine bibi chester en teddy
Delen

Volgers smelten weg bij schattige vakantiefoto’s van Chester en Teddy!

Bibi, Waylon en de kids hebben volop genoten in het mooie Barcelona. Wat een schattige foto's!

Bibi Breijman

Bibi Breijman werd bekend bij het Nederlandse publiek na haar deelname aan ‘Oh Oh Cherso’. Een paar jaar daarna deed ze mee aan het programma It Takes 2. Tijdens de opnames van It Takes 2 zat Bibi in het team van Waylon. De twee kregen daarna een relatie die vervolgens ook werd bezegeld met twee prachtige kinderen. Samen hebben ze een dochter Teddy en zoon Chester.

Kinderen

Bibi’s dochtertje Teddy is geliefd bij al haar volgers, maar Chester steelt nu ook al iedereen’s hart. Ook al wordt iedereen blij van Teddy’s vrolijke dansjes en verhalen, toch maakt Chester de mensen blij met zijn blije, aanstekelijke schaterlach. Bibi deelde twee foto’s van haar pasgeboren zoon, met daarbij: ‘Mijn lachende eitje’. Die hartverwarmende foto’s zie je hier.

Vakantiekiekjes

Ook vandaag deelt Bibi te leuke foto’s van het gezin. Samen met Waylon en de kinderen hebben ze een geweldige tijd gehad in Barcelona. Bij het bericht schrijft Bibi: “Sol op die bol.” Ook de volgers reageren enthousiast. Zo schrijft er iemand: “Wat een heerlijke foto’s.” Je ziet de vakantiekiekjes hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman