100%NL Magazine Bibi Breijman Instagram
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman deelt te zoete foto’s van zoontje: ‘Mijn lachende eitje’

Bibi en Waylon genieten samen met de kinderen van een heerlijke vakantie. Bibi plaatst maar al te graag wat foto's van haar grootste trots.

Bibi en Waylon

Bibi en Waylon hebben al jaren een relatie met elkaar en van hun geluk met elkaar genoot iedereen altijd ontzettend, maar na de geboorte van hun zoontje Chester, is bekend geworden dat Waylon eens vreemd is geweest tijdens haar zwangerschap. Bibi heeft Waylon na een verdrietige periode vergeven en zij zijn samen met hun kinderen Teddy en Chester op vakantie gegaan. Bibi deelde de afgelopen week wat vakantiekiekjes met het gezin. Iedere week gaan zij naar een andere stad en dat is voor de kinderen natuurlijk ook een hele belevenis.

Chester

Bibi’s dochtertje Teddy is geliefd bij al haar volgers, maar Chester steelt nu ook al iedereen’s hart. Ook al wordt iedereen blij van Teddy’s vrolijke dansjes en verhalen, toch maakt Chester de mensen blij met zijn blije, aanstekelijke schaterlach. Bibi deelt twee foto’s van haar pasgeboren zoon, met daarbij: ‘Mijn lachende eitje’. Die ogen en dat verschrikkelijk lieve gezichtje. Om bij weg te smelten. Bibi laat haar volgers graag meegenieten van al haar geluk. ‘Daar word je toch ontzettend vrolijk van. Heerlijk’, ‘Die ogen ! Wát een knaptoet. Net als zijn zus !’ en ‘Wat een mooi, lief en blij eitje’, reageren zij onder de foto. Wij kunnen hier echt geen genoeg van krijgen.

https://www.instagram.com/p/Ch9urCvjhN-/?utm_source=ig_web_copy_link

Born en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman