VIDEO: Miljuschka maakt haters met de grond gelijk
Zie ook:
Delen

VIDEO: Miljuschka maakt haters met de grond gelijk

Miljuschka is klaar met alle negatieve en verschrikkelijke reacties die zij krijgt op haar lichaam. Nu slaat zij terug met een pakkende video...

Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als dé cheesecake koningin en food expert van Nederland. Al jaren is zij te zien op tv en zij deelt haar eigen recepten op haar foodblog en Instagram. Aan al dat lekkere eten zitten natuurlijk veel voordelen, maar het heeft ook zijn nadelen. Al die heerlijke recepten, net iets te vette taarten en heerlijke snacks staan er alleen wel om bekend dat je er geen kilo’s van kwijtraakt. Toch heeft Miljuschka de juiste balans tussen lekker en gezond gevonden en ziet zij er door al het koken en bakken door, nog steeds onwijs goed uit. Zo danst Miljuschka regelmatig in ondergoed of bikini voor de camera. Wij houden er van!

Haters

Naast positieve en leuke reacties op haar geweldige recepten, heeft Miljuschka ook te maken met haat- en negatieve reacties. Zo hebben veel haters het regelmatig over haar uiterlijk en figuur. Miljuschka zou volgens haar volgers te dik zijn. De food expert staat bekend om ‘body positivity’ en zij omarmt haar lichaam zoals het is. Prachtig dus.

Op Instagram deelt zij nu een video, waarin zij haters met de grond gelijk maakt. In badpak danst zij op een ligbed op het strand. ‘Voor alle haters en lovers: moddervet weekend gewenst. En vergeet niet. Je ziet er goed uit. Verander niet. Er is maar 1 jij. Liefs, Mil’, schrijft zij eronder. In de video komen haatreacties van volgers voorbij en daar schrikken wij van. Alle andere volgers steunen Miljuschka onder deze video en ook wij vinden het onwijs dapper wat zij doet. Je ziet er geweldig uit, powervrouw!

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen.

Delen

Meer over Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: 'Mijn allergrootste trauma'
Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: ‘Mijn allergrootste trauma’
Miljuschka vertelt over breuk: 'En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo'
Miljuschka vertelt over breuk: ‘En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo’
Lees alle artikelen over Miljuschka