100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

VIDEO: Senn Smit zet zaal op zijn kop met zijn eerste optreden

Het afgelopen weekend stond heel Volendam op zijn kop tijdens de Volendammer kermis. Een van de hoogtepunten van de kermis was het allereerste optreden van niemand minder dan Senn Smit!

Jan Smit

Jan en Liza Smit zijn alweer 10 jaar getrouwd. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie prachtige kinderen: FemEmma en Senn. Ook hebben ze een te schattig hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo plaatst hij zo nu en dan een foto van zijn gezin wanneer zij aan het genieten zijn in Marbella, of wanneer zij het thuis gezellig hebben samen.

Vader en zoon

Hoewel het hele gezin Smit een hele hechte en goede band heeft, lijken vader en zoon wel beste vrienden. Jan en Senn zijn onafscheidelijk, en dat is prachtig om te zien.

Waar Jan ook optreden moet, vaak is Senn erbij. Hij is de allergrootste supporter van zijn vader! Niet alleen de liefde voor muziek delen Jan en Senn, ook de liefde voor het voetbal. Zo gaat Senn altijd met zijn vader mee naar voetbalwedstrijden en maken ze samen de mooiste herinneringen.

Optreden Senn Smit

Het afgelopen weekend stond heel Volendam op zijn kop tijdens de jaarlijkse Volendammer kermis. Veel Volendammer artiesten traden op en maakten er een echt groot feest van.

Één van de optredens die veel mensen niet snel zullen vergeten is het allereerste optreden van Senn. Zonder enige twijfel loopt hij het podium op om samen met zijn vader en met Jan Dulles een lied te zingen. Het publiek vindt het geweldig en ging helemaal uit hun dak. Wat een prachtig moment!

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

VIDEO: Jan Smit deelt 'breaking news'
VIDEO: Jan Smit deelt ‘breaking news’
ZIEN: Carrièreswitch voor Jan Smit?
ZIEN: Carrièreswitch voor Jan Smit?
Lees alle artikelen over Jan Smit