100pmagazine_maximemeiland_dochters
Zie ook:
Delen

Vivé Meiland trekt alle aandacht op verjaardagsfoto’s van zus Claire

Het is vandaag de hele dag feest in huize Meiland, want Claire blaast alweer 6 kaarsjes uit. Maxime deelt wat schattige foto's met haar volgers.

Maxime Meiland

Maxime Meiland was nog maar een klein meisje toen ze voor het eerst op de Nederlandse tv verscheen. In 2006 besloten Martien en Erica Meiland mee te doen aan het programma ‘Ik Vertrek’. Het gezin met Martien, Erica -en de toen nog kleine- Montana en Maxime vertrokken toen ook naar Frankrijk. In de jaren daarna is het gezin nog meerdere keren verhuisd en daardoor zijn zij bijna wekelijks te zien op tv.

Maxime kreeg uit een eerdere relatie een dochter, Claire. Samen met haar man en grote liefde, Leroy kreeg zij ruim anderhalf jaar geleden nog een dochter, Vivé. Samen vormen zij een prachtig gezin en zij wonen sinds kort zelfs in hun droomvilla. Het geluk kan niet op.

Claire jarig

Het is vandaag de hele dag feest in huize Meiland, want Maxime’s oudste dochter is jarig. Dat de tijd voorbij vliegt, bewijst Maxime met deze Instagrampost maar weer, want Claire is vandaag alweer 6 jaar oud geworden. ‘Hiep Hiep Hoera! Vivé had honger’, schrijft Maxime onder de reeks foto’s. Op de eerste foto pakt een stralende Claire haar cadeautjes uit en op de tweede en derde foto trekt Vivé onze aandacht, want zij lijkt inderdaad super hongerig te zijn. Hilarisch dit.

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Claire.

https://www.instagram.com/p/CvoyepgMHtB/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland.

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland