100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Volgers reageren massaal op déze foto van vrolijke Bobby Geeratz

Het maakt niet uit wat Bobby doet of draagt; wij krijgen altijd een lach op ons gezicht van deze lieve jongen.

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezin. Marco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

En dat is nog niet alles, Chantal is ook al oma! Vorig jaar op 30 juni werd Chantal Janzen bonusoma van een prachtige zoon genaamd Sol Zion. Esmee, dochter uit een eerdere relatie van Marco, beviel toen van haar eerste kindje. Zij kreeg haar kindje samen met Vincent van den Ende, zoon van Joop van den Ende.

Blauwe Bob

De ene keer lachen wij hard om Bobby die een grappig kostuum draagt en de andere keer worden wij blij van zijn tevredenheid en mooie lach. Dit keer is het dat laatste. Chantal deelde een prachtige foto van haar jongste zoontje. In een compleet blauwe outfit straalt hij met een prachtige lach op zijn gezicht. Volgers reageren massaal onder deze mooie foto. ‘Wat is het toch een heerlijk kind’, ‘Leuke, grappige lieve Bob’ en ‘En knappe bob’, zijn wat reacties. Wij zijn het er helemaal mee eens. Wat is het toch een lieverd en wat gaat hij op zijn oudere broer James lijken.

https://www.instagram.com/p/CxVHnRLINiP/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen