100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Vrouw Thomas Berge: ‘Morgen toch maar weer bellen voor een echo’

Ongeveer een jaar geleden kwam Elianne in het ziekenhuis te liggen en werd zij geopereerd aan haar borst. Nu deelt zij opnieuw een verontrustend bericht...

Thomas en Elianne

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is in het geheim getrouwd en eind 2022 werden zij ouders van een zoon, Saint. Vorig jaar maakten de twee opnieuw bekend ouders te worden. Dit keer van een dochter. Het meisje heet Sky Méa en is een paar weken geleden geboren.

Rode plek

Het is nog maar een jaar geleden dat Elianne twee keer werd geopereerd aan een abces in haar borst. Het ging de afgelopen tijd gelukkig wat beter met de vrouw van Thomas Berge, maar zij deelde gisteren een verontrustend bericht met haar volgers. ‘Vandaag een dagje rustig aan gedaan. Ik voel lichtelijk koorts opkomen en ontdekte een rode plek bij m’n borst. Morgen toch maar weer bellen voor een echo’, schrijft zij. Wat een vervelend nieuwtje is dit zeg. Hopelijk is het niets ernstigs en gaat het snel weer wat beter met Elianne.

100%NL Magazine Elianne Zweipfenning

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning

Delen

Meer over Thomas Berge

Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: 'Tijd heelt alle wonden'
Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: ‘Tijd heelt alle wonden’
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Lees alle artikelen over Thomas Berge