100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

FOTO: Waylon smelt weg bij bikinifoto van Bibi op Bali

Bibi Breijman brengt niet alleen het hoofd van haar volgers op hol met een bikinifoto, maar ook het hoofd van Waylon!

Bibi Breijman

Alweer heel wat jaren zijn Bibi en Waylon een stel. Samen zijn ze de ouders van Teddy en Chester. Na de geboorte van haar zoon Chester at Bibi helemaal op haar roze wolk, maar helaas was deze van korte duur. Want vanaf het moment dat Yvonne Coldeweijer naar buiten bracht dat Waylon niet altijd trouw is geweest aan Bibi barstte er een bom in de relatie van de twee. Waylon bekende schuld en deed er vervolgens alles aan om Bibi voor zich terug te winnen.

Voor zover wij weten is Waylon dat gelukt. Tijdens een interview tijdens het programma Kahlid & Sophie gaf Waylon aan: ‘‘Ik heb het geluk dat ik een geweldige gezinssituatie heb waarin ik dat allemaal niet meer hoef te doen.’

Vakantie op Bali

Samen met haar twee kinderen Teddy en Chester is Bibi aan het genieten van een geweldige vakantie op Bali. Regelmatig deelt Bibi de allerleukste foto’s van haar vakantieadres, het ziet er waanzinnig uit!

De volgers van Bibi (en wij stiekem ook) smolten helemaal weg toen Bibi een aantal vakantiekiekjes van haar kroost deelde op Instagram. Vooral de laatste foto waarbij we zien dat Teddy en Chester tegen elkaar aan in de auto in slaap vielen is té lief! De fotoreeks zie je hier.

Bikinifoto

Het afgelopen weekend deelde Bibi opnieuw een kiekje vanuit Bali, dit keer zijn het niet haar kinderen waarbij iedereen wegsmelt, maar Bibi zelf! Zelfverzekerd staat de mooie brunette te shinen in een minuscule bikini. De reacties stromen binnen onder de foto. ‘Wat een buik na2 kids!’, schrijft iemand terwijl een andere volger weer schrijft: ‘Wat ben je een mooie vrouw!’.

De foto is Waylon ook niet ontgaan. Hij kan het dan ook niet laten om een reactie achter te laten en plaatst een hartje en een vlammetje onder de foto.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman

Meer over Waylon

Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Lees alle artikelen over Waylon