100pmagazine bibi chester en teddy
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman deelt mierzoete vakantiekiekjes vanaf Bali

Op dit moment is Bibi Breijman aan het genieten van een heerlijke vakantie op Bali. Ze deelt de allerliefste vakantiekiekjes!

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Vakantie op Bali

Op dit moment is Bibi Breijman aan het genieten van een overheerlijke vakantie op het zonnige Bali. Een prachtige ervaring voor Bibi want haar twee hartlappen zijn ook mee. Op de jaloersmakende vakantiekiekjes die Bibi deelt zien we dat Teddy en Chester ook met volle teugen genieten van de vakantie. Waylon is niet mee op reis, die is bezig met zijn theatershow.

De volgers van Bibi kunnen geen genoeg krijgen van de vakantiekiekjes en reageren massaal. ‘Wat moet dat geweldig zijn om met je kinderen te beleven’ en ‘Prachtige foto’s, wat een herinneringen!’ schrijven zij onder de foto.

Ook de laatste foto die Bibi deelt valt in de smaak, dat is een foto waarbij Teddy en Chester beide in slaap zijn gevallen in de auto. Zó lief! Vooral dat koppie van Chester, echt om op te vreten.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman