100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

LEZEN: Zo gaat het nu met Waylon en Bibi

Over de relatie van Bibi en Waylon wordt al een tijdje niet gesproken en dat is alleen maar goed nieuws. Waylon geeft nu een update.

Waylon en Bibi

Nadat de twee elkaar leerden kennen tijdens de opnames van It Takes Two sloeg de vonk over tussen de twee. Inmiddels zijn Waylon en Bibi Breijman alweer een aantal jaren samen en de trotse ouders van 2 kinderen: dochter Teddy en zoontje Chester. De relatie van Bibi en Waylon ging niet altijd over rozen. Vorig jaar, net nadat Bibi was bevallen van Chester, werd bekend dat Waylon vreemd was gegaan. Hier is veel over gezegd en nog steeds heeft iedereen er zijn mening over, maar Bibi en Waylon hebben er destijds voor gekozen wel bij elkaar te bijven.

Update

Waylon zat aan tafel bij het televisieprogramma ‘Khalid & Sophie’ en daar vertelde hij over zijn relatie met Bibi. De zanger is blij dat ‘alles lekker rustig’ is en dat dat ook weleens lekker is. Sophie Hilbrand vraagt Waylon of hij zichzelf in André Hazes herkent en daarop zegt hij: ‘Misschien het zoeken. Dat dat wel iets is wat je begrijpt. Het jezelf willen pijnigen daarmee ook. Iets destructiefs, dat herken ik ook wel.’ Daarna vertelt de zanger over zijn thuissituatie en daaruit blijkt dat het ontzettend goed gaat bij Waylon en Bibi. ‘Ik heb het geluk dat ik een geweldige gezinssituatie heb waarin ik dat allemaal niet meer hoef te doen.’, zegt hij openhartig. Goed om te horen dat het zo goed gaat tussen het stel. Fijn voor Bibi en Waylon, maar ook voor hun ongelooflijk lieve kinderen, Teddy en Chester.

Bron en Beeld: Khalid & Sophie

Delen

Meer over Waylon

Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Lees alle artikelen over Waylon

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman