100%NL Magazine Wendy van Dijk
Zie ook:
Delen

Vervelend nieuws voor Wendy van Dijk tijdens zomervakantie

Ook al is de timing voor zoiets nooit goed en zit je er nooit op te wachten, het is tijdens een vakantie toch net even vervelender.

Ibiza

Al flink wat dagen zijn Wendy van Dijk en haar gezin aan het genieten van de zon, het lekkere eten en elkaar in Ibiza. Wendy en haar zoon Sem delen veel foto’s en filmpjes in hun Instagramstory van de vakantie. Zo deelde Wendy afgelopen dagen een prachtige foto van haar zoon met haar moeder, die onwijs veel op haar lijkt. Voor de Nederlandse presentatrice is familie om haar heen het allerbelangrijkste. En als je dan ook nog samen op vakantie bent, maakt dat het alleen maar mooier.

Coronavirus

Op Wendy’s Instagram zal het aankomende dagen iets stiller worden, want Wendy is getroffen door Corona. Zij deelde een Instagramstory van een sapje en cake op de grond, die haar zoon Sem voor haar had gekocht. ‘Corrie is na 2,5 jaar toch op bezoek gekomen’, schrijft Wendy bij de foto. Zij is niet de enige die het virus heeft opgelopen op vakantie. Wendy’s dochter Lizzy kreeg het eerder en stak haar moeder aan. De timing voor zoiets is natuurlijk nooit goed en het komt nooit gelegen, maar op vakantie baal je er toch iets meer van. Hopelijk zijn moeder en dochter niet heel ziek geworden.

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: 'Liefde is het beste medicijn'
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Liefde is het beste medicijn’
Wendy van Dijk deelt emotionele post: 'Haar hele leven op z'n kop'
Wendy van Dijk deelt emotionele post: ‘Haar hele leven op z’n kop’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk