100%NL Magazine Art Rooijakkers
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in het luxe grachtenpand van Art Rooijakkers en zijn gezin!

Middenin het centrum van Amsterdam vind je een prachtig monumentaal grachtenpand. In deze statige woning vind je het gezin van Art Rooijakkers.

Prachtig grachtenpand van Art Rooijakkers

Aan de grachten van Amsterdam, middenin het centrum, vinden we de woning van Art Rooijakkers en zijn gezin.

Het pand bestaat uit drie woonlagen, heeft een prachtige grote keuken, mooie rustieke houten balken aan het plafond én een dakterras. Hoe ideaal als je midden in de stad woont. Zo heb je altijd een eigen terras waar je je even kunt terugtrekken.

Art woont er samen met zijn vriendin Andrea. Samen hebben de twee een vrolijke tweeling: Puk en Keesje. Benieuwd naar de mooie woning van het gezin Rooijakkers? De foto’s zie je hier!

Tweeling Puk en Keesje

Puk en Keesje kwamen op 13 april 2017 ter wereld. Art is al heel lang samen met zijn vriendin Andrea, maar besloten pas laat kinderen te nemen. Art is inmiddels al 44 en werd op zijn 40vader. Daarover vertelt hij aan het AD: ‘Mijn vriendin Andrea en ik waren al lang samen, maar ik was te druk met het veroveren van de wereld.’ Als trotse vader deelt Art maar al te graag foto’s van zijn twee oogappels en schreef hij zelfs een boek over de eeuw waarin zijn dochters zullen opgroeien.

Tijdens intelligente lockdown van afgelopen jaar kon Art natuurlijk niet naar de kapper en groeide zijn haar steeds maar door. Zijn dochters Puk en Keesje konden het niet langer aan zien en besloten de schaar in de coupe van hun vader te zetten! Bij een te leuke foto van zijn eigen twee kappertjes schrijft Art: ‘Nieuwe generatie thuiskappers komt eraan! (Blij dat ze vooralsnog niet weten waar de tondeuse ligt).’

Bron: AD, Bekende Buren, Beeld: iStock, Instagram Art Rooijakkers

Delen

Meer over Art Rooijakkers

Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Op déze plek slapen Art en Nicolette tijden Expeditie Robinson
Op déze plek slapen Art en Nicolette tijden Expeditie Robinson
Lees alle artikelen over Art Rooijakkers