100%NL Magazine Nikkie Plessen
Zie ook:
Delen

Zo ziet de 9-jarige zoon van Nikkie Plessen er nu uit!

Het is feest bij Nikkie en Ruben thuis, want Alain viert zijn verjaardag. Nikkie zou Nikkie niet zijn als zij niet groots heeft uitgepakt...

Nikkie Plessen

Van een jonge actrice tot aan een zeer succesvol zakenvrouw: Nikkie Plessen heeft het allemaal. Toen zij in 2011 besloot om haar eigen kledinglijn NIKKIE te lanceren had ze nooit kunnen dromen wat voor imperium ze in de loop der jaren zou opbouwen. Volgens Quote heeft Nikkie op dit moment een persoonlijk vermogen van maar liefst €28 miljoen euro. WOW!

Verjaardag Alain

Nikkie is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Ruben Bontekoe. Samen kregen zij twee kinderen: een dochter Jolie en een zoontje Alain. Het is vandaag de hele dag feest bij Nikkie en Ruben thuis, want Alain is jarig. Toen hij vanmorgen de woonkamer binnenkwam, wist hij niet wat hij zag. Het hele huis is versierd met blauwe en witte ballonnen en er staat een gigantische taart op tafel. De taart moet een skipiste voorstellen en het poppetje daarop is Alain. Prachtig gemaakt!

‘Gefeliciteerd lieve, vrolijke Alain. Papa en mama houden van jou till the moon and back’, schrijft Nikkie bij deze te leuke video. Wat wordt hij groot zeg en wat een knappe jongen!

Bron en Beeld: Instagram Nikkie Plessen

Delen

Meer over Nikkie Plessen

Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: 'Echt ordinair'
Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: ‘Echt ordinair’
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
Lees alle artikelen over Nikkie Plessen