100%NL Magazine Art Rooijakkers
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit is de knappe zus van Art Rooijakkers!

Art Rooijakkers is veel te zien op de buis. Hij is vooral bekend voor het presenteren van Wie is de Mol? en Expeditie Robinson. Maar wisten jullie dat Art een superleuke zus heeft?

Gezin

Ruim 20 jaar lang had Art een relatie met Andrea. Samen kregen ze twee prachtige dochters: de tweeling Puk en Keesje. Art is apetrots op zijn dochters en plaatst regelmatig leuke foto’s van zijn meiden. 

Helaas brachten Art en Andrea vorig jaar naar buiten dat het stel uit elkaar zou gaan. Hun verklaring luidde als volgt: ‘Hoewel enorm verdrietig, zijn Art en Andrea in goede harmonie uit elkaar gegaan en richten zich nu vooral als trotse ouders op de opvoeding van hun dochters. Met het oog op hun privacy en die van hun dochters vragen ze de media om respectvol met deze situatie om te gaan.’

De zus van Art

Art is niet alleen gezegend met een twee lieve dochters, maar ook met een prachtige zus! Enige tijd terug was Art samen met zijn zus Bien te vinden in Spanje. Het ziet er uit alsof ze een heerlijk vakantie hebben gehad samen. Wat een geluk!

Vooral op deze foto zijn de gelijkenissen tussen de twee goed te zien. De foto viel ook bij zijn volgers in de smaak en kreeg leuke reacties. ”Waren de sproetjes op toen je zus geboren werd?” en ”Spitting image!” waren enkele uitspraken. Leuke volgers voor een leuke foto!

Bron en Beeld: Instagram Art Rooijakkers

Delen

Meer over Art Rooijakkers

Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Op déze plek slapen Art en Nicolette tijden Expeditie Robinson
Op déze plek slapen Art en Nicolette tijden Expeditie Robinson
Lees alle artikelen over Art Rooijakkers