Eten & Drinken

Knapperige vissticks

Je kent ze misschien nog van het bekende kartonnen doosje met de kapitein erop, maar je kunt ze ook makkelijk zelf maken: crunchy vissticks!

De combinatie van het knapperige korstje samen met de zachte vis is onweerstaanbaar lekker. Ze zijn zo krokant omdat ze uit de oven komen en daarom een stuk gezonder dan de vissticks uit het doosje.

Ingrediënten

Voor de yoghurtdip

  • 1 el kappertjes fijngehakt
  • 2 tl dijon mosterd
  • 1 tl citroensap
  • 225 ml Griekse yoghurt
  • 1  hard gekookt ei fijngehakt
  • 1 handje verse peterselie fijngehakt

Voor de vissticks

  • Voor de vissticks
  • 500 g kabeljauwfilet of schelvisfilet (zonder huid) geen diepvries
  • 100 g bloem
  • 3  eieren licht geklutst
  • 1 zak tortilla chips biologische AH
  •  gemalen zwarte peper
  • 1/2 tl knoflookpoeder
  •   citroenpartjes voor erbij

Kijk hier voor nog meer lekkere recepten!

Bron: Foodblabla


Gewoon het leukste blad van Nederland