Eten & Drinken

Live, love, eat

Tegenwoordig zijn foodbloggers heel populair en niet meer weg te denken op Facebook, Tumblr of Instagram.

Wij spraken Pauline Weuring, zij maakt van haar hobby haar werk als foodblogster en deelt graag haar keukengeheimen met iedereen. Ze laat ons zien dat koken helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Met een handvol verse ingrediënten zet je al snel een lekker maaltje op tafel. Soms gezond, soms minder gezond maar wel altijd lekker! Haar levensmotto live, love and eat gaat aan ons niet voorbij.

Terwijl Pauline Weuring in de keuken staat, bestelt haar vriend wat eten. In het interview lees je dat zij van een opleiding op de Hotelschool naar het maken van een kookboek en een foodblog met 40.000 unieke bezoekers per dag is gegroeid. Lees het hele interview in 100%NL Magazine.


Bekijk snel een paar lekkere en gezonde recepten. 

1) Filodeeg pizza met gerookte wilde zalm, rode ui, kappertjes en takjes dille.
Bekijk dit lekkere recept op haar blog.

2) Een salade met venkelknollen, geroosterde pompoen, kikkererwten en chilivlokken.
Weet je dat je dit zelf thuis ook kan maken? Klik dan hier.

3) Gnocchi met venkelworst en cavalo nero, olijfolie en parmezaan.
Lees hier wat je in je boodschappenmandje kunt doen om dit lekkere recept te maken.

Bekijk hier alle recepten Uit Pauline's Keuken.

 


Gewoon het leukste blad van Nederland