100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Bridget Maasland: ‘Er is niemand op deze wereld waar ik liever mee ben dan met jou’

Na een vakantie van zo'n twee weken is het voor Bridget duidelijk wie zij het allerliefste bij zich heeft. Wat een geluk straalt zij uit.

Denemarken

Bridget en haar zoontje Mees hebben zo’n twee weken geleden hun koffers gepakt om samen een bijzondere reis te maken. Moeder en zoon verbleven niet op één vaste plek om daar tot rust te komen, maar zij gingen van plek naar plek in Denemarken en eindigden samen in Disneyland Parijs. Bridget plaatste veel foto’s op Instagram, waarbij te zien was dat Mees het enorm naar zijn zin had, maar waar ook Bridget op stond te genieten. Het geluk straalt van alle foto’s af.

Geluk

Nu plaatst Bridget een foto, waarbij zij haar geluk en liefde voor haar zoon uitspreekt. ‘Er is niemand op deze wereld waar ik liever mee ben dan met jou. -3 pretparken -1 zwemparadijs -Legohouse -een citytrip -roadtrip. Jammer dat we niet gelachen hebben’, schrijft Bridget onder de vakantiefoto’s. Één ding hebben zij niet gedaan deze vakantie en dat is stilgezeten. Bridget’s volgers hebben van haar blijdschap en geluk meegenoten deze weken. ‘Leuk samen lekker genieten met je zoon’, ‘Wat hebben jullie samen heel veel leuke dingen gedaan top’ en ‘Mooi foto ‘s geworden van jullie tweetjes bridget en mees’, zijn wat reacties. Een heerlijke vakantie voor Bridget, waar zij met nog meer liefde voor haar zoon van terug is gekomen.

https://www.instagram.com/p/Chtrh3JIiKc/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Lees alle artikelen over Bridget Maasland