100%NL Magazine TUI

5 redenen waarom je nu een tripje naar Curaçao zou moeten boeken!

Deze herfststorm laat ons verlangen naar paradijselijke stranden, een heerlijk zonnetje en, als het niet teveel gevraagd is, een cocktail in de hand. Veel mensen zijn eigenlijk alweer toe aan een weekje naar de zon en sommigen zijn zelfs nog niet eens op vakantie geweest! Eigenlijk al genoeg redenen om gelijk een tripje naar het fantastische Curaçao te boeken, maar wij kunnen zeker nog wel een paar redenen bedenken…

Zon, zee, strand

Een reisje naar het Caribisch gebied is natuurlijk niet hetzelfde zonder een heerlijk ontspannen stranddag. Curaçao heeft oneindig veel mooie playas, maar Playa Kenepa, of Grote Knip in de volksmond, is zonder twijfel de mooiste. Hagelwit zand met azuurblauw zeewater en doordat het zandstrand zo uitgestrekt is, vind je altijd een goed plekje.

Lijkt hier wel Nederland!

Een populaire locatie op Curaçao is Willemstad. De hoofdstad van Curaçao is een bijzondere plek door zijn Hollandse architectuur met een Caribisch tintje. De Handelskade oogt alsof iemand de Prinsengracht  opnieuw in de verf heeft gezet met alle kleuren van de regenboog. De Pontjesbrug is uniek, omdat hij drijft op losse bootjes in de baai Schottegat. Misschien ken je hem nog van Bassie en Adriaan, die er ook ooit overheen liepen in een van hun avonturen.

100%NL Magazine TUI

Geen Engels woordenboek nodig

Heb jij altijd moeite met jezelf verstaanbaar maken in het buitenland? Dat is in Curaçao niet nodig! Hier spreken ze namelijk gewoon Nederlands. Je kunt je Engelse woordenboek dus lekker thuislaten.

Ga op safari!

Ook in Curaçao kun je heerlijk op safari. Ga naar het Christoffelpark, een natuurreservaat waar dieren en planten voorkomen die je nergens anders op Curaçao ziet. Perfect voor een roadtrip, maar je kunt er ook doorheen op de mountainbike of op de rug van een paard. Verspreid over de tweeduizend hectare natuur is een aantal adembenemende uitzichtpunten die zeker een klimmetje waard zijn, met als letterlijk hoogtepunt de 372 meter hoge Christoffelberg.

Nou, gewoon omdat het kan!

Uit onderzoek blijkt dat mensen gelukkiger worden van een vakantie dan van trouwen! Reden genoeg om heerlijk met z’n tweetjes of gewoon met het hele gezin direct een weekje te vertoeven in het prachtige Curaçao. En dat kan nu zelfs met korting!

TUI heeft voor alle lezers van 100%NL Magazine namelijk een fantastische aanbieding! Je geniet namelijk al vanaf € 749 p.p. van 9 dagen Curaçao. En die wil je snel boeken!

Inclusief

  • 7x overnachting in TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach resort o.b.v. logies
  • Retourvlucht Amsterdam-Curaçao met TUI fly
  • Retourtransfer luchthaven/hotel
  • Luchthavenbelasting/brandstofheffing
  • Nederlandssprekende reisleiding

Speciaal voor 100%NL Magazine lezers

  • Gratis ontbijt op de dag na aankomst
  • Fles bubbels op de kamer

Exclusief

  • Boekingskosten € 25,- per boeking
  • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Prijs en data

Vanaf € 749 per persoon

Reisperiode: van 1 september 2018 t/m
31 maart 2019 (aankomst: dagelijks)

Meer informatie en boeken

Kijk op www.tui.nl/100pm,
bel TUI 088 – 088 58 85 (lokaal tarief)
of ga langs bij een TUI winkel in de buurt.

Aanbieding geldig op boekingen t/m 15 oktober 2018. Op dit arrangement zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TUI