100%NL Magazine slim

Zó krijg je supermakkelijk iedere dag je vitamines binnen! (+ WIN)

Neem jij iedere dag je vitamines? Of sla je ook wel eens een dag over? Vind je het te veel gedoe? Of houd je er niet van om dagelijks pillen en capsules te moeten slikken? Er is nu een makkelijke oplossing.

Goede gewoontes vol blijven houden is lastig! Maar gelukkig spelen sommige bedrijven hier op in. Best Choice heeft hierom handige vitaminesprays ontwikkeld, waardoor het voor jou stukken makkelijker wordt om je vitamines te nemen. Naast het feit dat een spraytje in je mond supersnel en makkelijk is, is het ook heel lekker door de vruchtensmaakjes.

Korting op je dagje uit!

Ben je nieuwsgierig naar de vitaminespray? Bij DA en D.I.O. drogist loopt nu een gave actie, waarbij je bij aankoop van een Best Choice Vitaminespray 30% korting krijgt op je This Is Holland tickets! This Is Holland is dé 5D vliegervaring voor jong en oud, waarbij je rakelings langs vele bekende ‘must sees’ in Nederland vliegt. Voel echt de wind, je ruikt de tulpen, je trotseert stormen en vliegt als een vogel over Nederland. Óók een echte must see! 😉

Deze actie geldt exclusief bij één van de 400 DA en D.I.O. winkels van 24 september t/m 8 oktober 2018. Ook op de DA of D.I.O. webshop. Kijk op www.bestchoicevitaminespray.nl voor de actie en voorwaarden.

Winnen

Wil jij dit Best Choice multivitamine spray uitproberen? Wij geven een aantal producten weg. Ga naar onze Facebookpagina en doe mee met de winactie!

100%NL Magazine Best Choice vitaminespray

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Best Choice vitaminesprays.