100%NL Magazine Slagharen

VAKANTIE: De leukste verkoeling vind je in Slagharen!

In het zuiden van het land is de bouwvak officieel van start gegaan! Tijd om te genieten van het mooie weer, van elkaar en van leuke activiteiten! En de leukste verkoeling vind je natuurlijk in Slagharen!

Het wordt aankomende week heerlijk weer, en waar vind je dan lekkerdere verkoeling dan in Attractie- & Vakantiepark Slagharen?

IJskoude lekkernijen

Een heerlijk ijsje op een warme zomerdag, de keuze is reuze in Attractie- & Vakantiepark Slagharen! Geniet van een heerlijke Magnum, een Green Ice Tea ijsje of van een kleurrijke Slush Puppy, alles is mogelijk! Het is zelfs mogelijk om je eigen Swirl samen te stellen bij de Ola Swirl’s in de Main Street!

100%NL Magazine Slagharen

Zwemmen in Aqua Mexicana

Aqua Mexicana is er voor de echte waterratten. Geniet van 10 verschillende glijbanen, relax in de whirlpool of spetter in de waterspeeltuinen. Speel je liever buiten? Ook dat kan! In het buitengebied van Aqua Mexicana waan je je op een echt strand!

100%NL Magazine Slagharen

Verkoelende route langs attracties

De allerleukste manier om verkoeling te zoeken is natuurlijk via de attracties! In de Apollo zweef je als een vogel zo vrij door de lucht. Dan door naar de Ripsaw Falls en maak een spetterende afdaling! Helemaal nat gespetterd? Maak een ritje in de Mine Train om je kleren te laten drogen. En dan is het tijd voor het échte werk. Daag je vrienden en familie uit en start een echt watergevecht in Expedition Nautilis!  Vergeet niet een ritje te maken in de wilde stieren van El Torito en haal een lekker ijsje of wat anders om te snoepen in de Main Street.

100%NL Magazine Slagharen

Tickets kopen?

Ben jij wel toe aan wat verkoeling en plezier? Boek dan nu je tickets voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen via deze link!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Attractie- & Vakantiepark Slagharen