100%NL Magazine Garmin

De ultieme wintersport-gadget: Garmin Instinct!

Wist je dat je wintersportactiviteiten als skiën, snowboarden of langlaufen ook heel goed met de Garmin Instinct smartwatch kunt vastleggen en registreren? Van de snelheid op de piste tot aan het aantal afgelegde skikilometers. De Instinct meet en analyseert je complete wintersportvakantie.

Garmin Instinct is een robuust en stoer outdoor GPS-horloge. Deze smartwatch voldoet aan Amerikaanse militaire normen voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid. De batterij kan wel tot 40 uur mee in de UltraTrac batterijbesparende modus (tot 14 dagen in smartwatch-modus). Instinct biedt ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen: GPS, GLONASS en Galileo. Op deze manier vind je snel de weg, zelfs in uitdagende omgevingen, dan met alleen GPS. Daarnaast is het horloge uitgerust met functies zoals hartslagmeting op de pols, stresstracking, ingebouwde sport-apps, een barometer en hoogtemeter en veel meer!

Schakel de ingebouwde sportapps voor skiën, snowboarden of langlaufen in en de Instinct zorgt ervoor dat je aan het einde van de dag een totaaloverzicht hebt van jouw wintersportactiviteit. Zo zie je bijvoorbeeld hoelang je hebt geskied, hoeveel kilometer je in de benen hebt en wat je gemiddelde snelheid daarbij was. Ook het aantal afdalingen en het aantal hoogtemeters kun je aflezen.

De afdaling wordt overigens automatisch ingeschakeld tijdens het skiën en snowboarden. Deze worden geregistreerd op basis van je beweging. Stop je met dalen en sta je bijvoorbeeld in de skilift? Dan wordt de timer automatisch gepauzeerd.

Benieuwd hoe je reageert op de zwarte piste? Ook je hartslag is eenvoudig in het statistieken overzicht terug te vinden. Grote kans dat je daar een enorme piek ziet ;).

Ook je nachtrust is te analyseren met deze outdoor watches. Via Garmin Connect kun je eenvoudig jouw slaapstatistieken bekijken. En ook de hoeveelheid calorieën die je hebt verbrand tijdens de après-ski is heel makkelijk terug te zien.

Kortom ga je binnenkort op wintersport en wil je graag jouw wintersportprestaties nauwkeurig vastleggen? Bekijk dan eens de Garmin Instinct. Verkrijgbaar in te gekke kleuren. Zo past er altijd wel eentje bij jouw wintersportoutfit.

100%NL Magazine Garmin

Bron: Garmin Beeld: Poederbaas, Garmin