100%NL Magazine sporten

Deze sport past bij jou op basis van je sterrenbeeld!

Ben je al een tijdje op zoek naar een sport, maar kan je maar niet bedenken wat je leuk lijkt? Kijk dan eens hier!

Waterman
Een vrij gevoel, dat is waar Watermannen naar streven. Watermannen kunnen het best een ‘springende’ sport beoefenen. Want alleen in de lucht voelen ze zich vrij. Jump!

Vissen
Vissen zijn al heel snel tevreden en hoeven niet zo nodig een super de luxe workout. Met fitness voelen zij zich op hun allerbest! Deze vrije vogels hebben geen moeite met push-ups, lunges of buikspieroefeningen.

Ram
Creativiteit stroomt door het bloed bij de Ram! Geen saai rondje hardlopen of een uurtje voetballen voor jou! Maak je riemen maar vast, want voor de Ram is luchtacrobatiek dé ideale sport!

Stier
Stieren houden van hunzelf én van hun lichaam. Met paaldansen heb je én een intensieve workout én kan je een mooie show weggeven!

Tweelingen
Nieuwe avonturen, nieuwe dingen leren, als het maar nieuw is en de Tweelingen staat vooraan! Daarom is Tai Chi echt iets voor de Tweelingen! Het is een vrij nieuwe sport en wordt vaak gezien als bewegende meditatie!

Kreeft
Een Kreeft is een echt gezelligheidsdier! Teamsporten zijn dus echt iets voor de Kreeft! Daarnaast heeft een Kreeft ook een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en zal een team dus niet zomaar laten zitten! Handbal, voetbal of volleybal is echt iets voor jou!

Leeuw
Een Leeuw is heel erg gesteld op zijn of haar uiterlijk. Een fitte uitstraling vindt een Leeuw dan ook heel erg belangrijk en zal er alles aan doen om dit zo te houden. De sporten die hier het beste bij passen zijn kickboksen of bodypumpen.

Maagd
Een Maagd streeft perfectie na. Rust, reinheid en regelmaat. En waar vind je nu die innerlijke rust meer dan bij Hot Yoga?

Weegschaal
Een Weegschaal heeft tot in tegenstelling met een Kreeft juist geen verantwoordelijksgevoel. Een weekje overslaan? Geen probleem! Daarom is een trainingsmaatje essentieel voor de Weegschaal! Een bootcamp past perfect bij dit sterrenbeeld!

Schorpioen
Als een Schorpioen iets doet, doet hij het goed! Uithouding- en doorzettingsvermogen behoren allemaal tot de eigenschappen van een Schorpioen. Zoek je als Schorpioen nog een sport? Hardlopen it is!

Boogschutter
Van een Boogschutter krijg je gegarandeerd een glimlach op je gezicht! Deze vrolijke karakters komen het best tot hun recht tijdens een swingende zumbales!

Steenbok
Een Steenbok zie je niet zo snel buiten de lijntjes kleuren. Hele gekke sporten zijn niet aan de Steenbok besteed. Een Steenbok houdt het liever bij een rondje fietsen.

Beeld: iStock Bron: cosmopolitan