100%NL Magazine tompouce
Delen

Áha, dít is dus de juiste manier om je tompouce te eten!

Het is vandaag Koningsdag en dus dé dag om een overheerlijke tompouce naar binnen te klappen.

De tompouce

Als je het ons vraagt is het het allerlekkerste gebakje wat er te halen valt: de tompouce. Normaliter zijn deze overheerlijke gebakjes roze van kleur, maar vandaag op Koningsdag kleuren ze oranje. Lang leve de koning!

Wat is de juiste manier?

Er zijn ontelbaar veel manieren om deze lekkernij naar binnen te werken, maar als we de experts moeten geloven is er maar één juiste manier: je klapt de tompouce op zijn zijde en snijdt hem dan in stukjes. Als je je tompouce op deze manier eet heb je als het ware allemaal kleine tompoucen, éxtra genot dus!

Uit een onderzoek die Fabian Holtkamp een paar jaar geleden hield kwam naar voren dat maar 2 procent van alle ondervraagden de tompouce op de ‘juiste’ manier eet.

En…hoe eet jij je tompouce? Eigenlijk maakt het helemaal niets uit, zolang je er maar van geniet!

Bron: Margriet, Hart van Nederland

Delen