100%NL Magazine Food Places croissant
Zie ook:
Delen

Crompouce move-over: zó maak jij een Espresso Martini croissant

De crompouce gaat al weken viral, maar wil jij een nieuwe en feestelijke variant proberen? Test dan eens de Espresso Martini variant. Ge-nie-ten!

Crompouce

Overal waar je kijkt en in iedere bakkerij waar je komt, zie je de crompouce. Een mix van een croissant en een tompouce in één. Deze zoete lekkernij gaat al weken viral en mensen zijn razend enthousiast over deze hype. Wij begrijpen het wel, want het is ‘best of both worlds’. Wel zijn deze gevulde croissants enorm machtig, maar dat is het voor een keer zeker waard!

Heb jij de crompouce al geprobeerd en wil je een nieuwe variant testen? Of wil je een feestelijke variant maken voor de feestdagen? Probeer dan eens de Espresso Martini croissant van Food Places.

Espresso Martini croissant

Lucia van Food Places heeft maar één favoriete cocktail en dat is een Espresso Martini. Zij maakte er al eens een cheesecake variant van en nu wilde zij er nog iets creatiefs mee maken. ‘Ik hou niet zo van tompouce, dus ik wilde een andere variant op de gevulde croissant maken. Zo kwam ik bij de Espresso Martini croissant op’, vertelt zij. De croissant heeft een laagje van chocolade en deze is gevuld met een romige crème met koffielikeur. ‘Ja oké, deze is ook machtig, maar ZO lekker’, zegt Lucia.

Benieuwd naar het recept van de Espresso Martini croissant? Klik dan op deze link. Zin om meer recepten van Food Places te zien? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Food Places.

Delen