100%NL Magazine sterrenbeelden

Mensen met dit sterrenbeeld kunnen het slechtst zonder slaap!

Een sterrenbeeld kan heel veel zeggen over je persoonlijkheid, je eigenschappen, relaties en nog veel meer. Maar wist je ook dat je sterrenbeeld je ook kan zeggen hoeveel uren jij onder de wol moet kruipen om uitgerust wakker te worden?

Het blijft toch bijzonder dat je met behulp van je sterrenbeeld de meest wonderlijke dingen over jezelf te weten kunt komen. Alles ligt vast in de sterren, zo bepalen onze sterrenbeelden onze slaappatronen.

Als je rond 07.00 uur op moet staan, is dit de juiste tijd om te gaan slapen, gebaseerd op je sterrenbeeld:

Ram – 02.00 – 03.00 uur
Een Ram heeft niet zo veel slaap nodig en redt zich prima met 4 of 5 uur slaap. Maar of het een heel goed idee is om iedere nacht zo laat te gaan slapen; wij denken van niet. Op lange termijn kan dit slapeloosheid of een slecht humeur veroorzaken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Probeer daarom ook een paar dagen per week minstens 6 uur te slapen.

Stier – 23.00 uur
Stieren kunnen niet heel goed opstaan na een nacht slapen, dus hebben ze wat extra tijd nodig om wakker te worden. Het beste zou zijn om om 23.00 uur te gaan slapen en rond 06.00 uur rustig wakker te worden. Daarnaast worden Stieren niet graag ruw gewekt, liever met een zacht muziekje.

Tweelingen – 01.00 uur
De mond van de Tweelingen staat nooit stelen, Tweelingen zijn echte praters. Daarom is het belangrijk voor dit sterrenbeeld om op tijd in bed te gaan liggen omdat Tweelingen heel moeilijk in slaap vallen. Gemiddeld hebben Tweelingen 6 uur slaap nodig per nacht.

Kreeft – 23.00 uur
Een Kreeft heeft in de ideale situatie zo’n 9 tot 10 uur slaap nodig, maar vaak lukt dit niet. Daarom wordt er bij een Kreeft vanuit gegaan van minimaal 8 uur slaap. Dit zou betekenen dat een Kreeft iedere dag om 23.00 uur zou moeten gaan slapen. Een Kreeft is dag én nacht bezig met het verwerken van emoties, een paar keer per nacht wakker worden hoort hier helaas ook bij.

Leeuw – 00.00 uur
Leeuwen zijn geen fan van uren slaap achter elkaar, veel te bang dat ze iets missen! Leeuwen hebben over het algemeen minder slaap nodig dan andere sterrenbeelden, maar hebben -als ze uiteindelijk gaan slapen- wel volledige duisternis tegen.

Maagd – 04.00 uur
Maagden zijn keiharde werkers en kunnen het allerbeste zonder slaap. Een Maagd kan heel goed functioneren na 3 uur slaap. Ook hier geldt; doe dit niet te vaak! Een Maagd kan prima om 04.00 uur gaan slapen om vervolgens fris en fruitig om 07.00 uur op te staan. Stiekem vinden ze slapen tijdverspilling.

Weegschaal – 23.00 uur
Een Weegschaal is de hele dag op zoek naar balans en bezig iedereen tevreden te stellen. Dit put uit en daarom zijn Weegschalen vaak aan het einde van de dag moe. Een Weegschaal heeft zo’n 8 uur slaap nodig, dus als ze om 23.00 in slaap vallen zijn ze de volgende dag super fit!

Schorpioen – 22.00 uur
Het sterrenbeeld dat ook moeite heeft met opstaan is de Schorpioen. Ondanks dat Schorpioenen hun slaap hard nodig hebben zijn het slechte slapers. Ze hebben gemiddeld 8 uur slaap nodig en 1 extra uurtje om goed wakker te worden. Daarom is 22.00 uur de beste tijd voor de Schorpioen om te gaan slapen.

Boogschutter – 01.00 uur
Boogschutters hebben een energie-level waar je u tegen zegt. Ze gaan maar door. Dat maakt de Boogschutter de ideale nachtbraker. Gemiddeld gezien heeft een Boogschutter voldoende aan 6 uur slaap, waardoor ze prima om 01.00 uur kunnen gaan slapen zonder problemen.

Steenbok – 00.00 uur
De Steenbok ziet het leven als één grote uitdaging en daar hoort helaas ook vermoeidheid bij. Daarom hebben Steenbokken eigenlijk altijd 7 tot 8 uur slaap nodig om optimaal te presteren de volgende dag.

Waterman – 03.00 uur
Als er één sterrenbeeld overstroomt van de energie is het de Waterman wel! Zowel psychisch als lichamelijk is de Waterman het meest energieke sterrenbeeld. Een Waterman kan dus zonder problemen pas om 03:00 uur naar bed gaan en nog steeds voldoende rust pakken.

Vissen – 21.00 uur
Vissen hebben het meeste slaap nodig. Vissen kunnen zich gemakkelijk verliezen in hun eigen gedachten en fantasie en dit maakt ze echte dromers. Gemiddeld hebben Vissen maar liefst 10 uur slaap nodig! Volgens Ask My Oracle is slaap een soort drug voor Vissen, op mentaal én spiritueel vlak.

Bron: Libelle