100%NL Magazine Smartwatch

Voor iedereen een perfecte smartwatch: doe de test!

Vind je dat je smartwatch moet passen bij je kledingstijl of vooral bij je levensstijl? Of allebei? In de verschillende productseries van Garmin vind je altijd de perfecte match. Deze smartwatches bieden meer dan smartphone meldingen zoals oproepen, emails en andere berichten. Ze houden je sportieve bezigheden en je gezondheid in de gaten. Je hartslag, het aantal stappen, calorieverbruik, maar ook hoe je slaapt, je menstruatiecyclus, zwangerschap, stressniveau en je Body Battery (energieniveau) kun je allemaal bijhouden. Het zijn horloges die niet alleen prachtig staan, maar dankzij alle sportieve en gezondheidsopties er ook voor zorgen dat je beter in je vel zit. Fit en gezond het nieuwe jaar in!

De Krachtpatser

De Venu 2/2S serie met AMOLED scherm is een echte health smartwatch met geavanceerde functies voor je gezondheid en fitness, zodat je beter begrijpt wat er in je lichaam gebeurt. Zo ontdek je nieuwe manieren en word je gemotiveerd om te bewegen met meer dan 25 voorgeladen sportapps. En is het geen weer om naar buiten te gaan? Ook thuis kun je lekker aan de slag met een scala aan workouts.

Van krachttraining en cardio tot een ontspannende yoga-sessie. De Venu 2 laat je bovendien zien hoe je de oefeningen moet uitvoeren. Handig! Een fijne beat tijdens het sporten of als je bijvoorbeeld in de trein zit ? Het kan allemaal!

Naast muziek, kun je met deze slimme watch ook nog eens eenvoudig, veilig en snel contactloos betalen. En dat met een batterijlevensduur van maximaal 10 dagen. Ook lekker! Venu 2/2S serie vanaf 399,99.

100%NL Magazine Venu 2

Is vierkant meer je ding?

De Venu Sq en de Venu Sq Music Edition van Garmin zijn GPS-smartwatches die lifestyle combineren met gezondheid en fitness, voor een toegankelijke prijs en met een lange batterijduur. Met de Music Edition kun je bovendien naar je eigen muziek luisteren, zonder gebruik te maken van je telefoon. Venu Sq 199,99 en Venu Sq Music Edition 249,99.

Power Vrouwen!

Houd je niet zo van grote horloges en zoek je een moderne uitvoering van het klassieke horloge? Dan is de Lily iets voor jou! Het meest opvallende kenmerk is het formaat geïnspireerd op sieraad-achtige uurwerken. Lily’s compacte formaat met een horlogekast van slechts 34mm, het display met unieke patronen en slanke polsband met T-vormige sluiting versterken de algehele vrouwelijke uitstraling.

Deze stijlvolle smartwatch met een helder monochroom LCD-touchscreen, verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, combineert een klassieke uitstraling met moderne functies zoals gezondheids- en wellnessmonitoring, smartphone meldingen en meer. Verkrijgbaar met een stijlvolle Italiaanse lederen polsband 249,99 en met een www.garmin.com sportieve siliconen polsband 199,99.

Wat doen deze smartwatches voor je?

  • Ze zijn eenvoudig aan je smartphone (iPhone of Android) te koppelen. Zo ben je altijd up-to-date met meldingen voor inkomende gesprekken, sms-berichten, sociale media en meer.
  • Omdat je agenda wordt bijgehouden, ben je altijd op tijd voor je volgende afspraak.
  • Ze bieden inzicht in je gezondheid en fitheid door het 24/7 monitoren van de ademhaling, stress, hydratatie, slaapritme en hartslag.
  • Ze monitoren het energieniveau van je lichaam, wat kan helpen bij het plannen van trainingen, rust en slaap.
  • Door je menstruatiecyclus en zwangerschap te volgen, kun je in elke fase voor de juiste ondersteuning zorgen.
  • Ze begeleiden je met ademhalingsactiviteiten door een ontspannende reeks oefeningen voor focus en verlichting van stress.
  • De voorgeladen apps voor o.a. yoga, Pilates, cardio, hardlopen zetten je in beweging. Alles wordt bijgehouden. Denk aan het aantal stappen, afstanden van wandelingen, hardloopsessies en fietsritten én verbrande calorieën.
  • Door te synchroniseren met de gratis app Garmin Connect bewaar je al je gezondheids- en fitnessgegevens op één plek.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Garmin