Eten & Drinken

Appeltastisch

1. Appel Kaneel smoothie

Haast? Maakt niet uit, dit recept is binnen 1 minuut klaar! Deze smoothie is een energiebomb aan het begin van de dag of als tussendoortje. Bekijk het recept hier en duik snel de keuken in.


2. Salade met appel en honing

Met deze frisse salade met appel, geitenkaas, wat geroosterde croutons en een zoete honingdressing wek je het lente gevoel tot leven in je eigen keuken.
Maak deze salade nu ook zelf thuis. Bekijk hier het recept.

3. Oma's Appeltaart

Het water loopt al in je mond als je denkt aan die heerlijke appeltaartgeur door je keuken en huiskamer. Maak dit zelf ook, bekijk hier hoe je dat doet! 


4. Appels op een stokje

Als je vakantie hebt, een dagje vrij  bent of gewoon zin hebt om iets leuks te doen met de kids, dan is appels op een stokje maken iets voor jou. Je kunt de chocodip en smarties vervangen door karamelsaus en marshmellows. Dat wordt smullen!
Bekijk het recept snel.


5. Zelfgemaakte Appelmoes

Appelmoes kun je overal bij doen en zelfs als simpel toetje is het ook heel lekker! Maar als het om de smaak gaat is vers altijd het lekkerst. Daarom hebben wij het recept voor jou.
 

6. Gezonde appelcrumble zonder suiker

In dit recept  zie je hoe je zelf appelcrumble maakt. Het is super simpel, je hebt maar een paar ingrediënten nodig en het staat binnen een mum van tijd in de oven.
Lekker als dessert of voor bij de koffie.

7. Appletini

Een avondje thuis met je partner, vrienden of vriendinnen word al snel heel gezellig met de appletini's.


8. Appelchips

Trek in chips? Maar ben je die vettigheid van die goedkope crokychips nu echt eens zat? Probeer dan eens deze lekkere appelchips uit de oven. Gezond en lekker!


Gewoon het leukste blad van Nederland