Eten & Drinken

Ken je de Italiaanse cantuccini koekjes? Er bestaat nu een likeur van!

Hebben jullie al van het heerlijke nieuwe drankje Liquorccini gehoord? De rijke historische smaak van het Toscaanse cantuccini koekje is nu eindelijk in flesvorm gegoten. Liquorccini geeft je, met zijn rijke smaak, het gevoel alsof je even in Toscane bent. Liquorccini is een ambachtelijke likeur met een smaak vol karakter. Heerlijk voor naast en in de koffie, met of zonder ijs.

De sfeer van het pittoreske Toscaanse platteland, de smaak van cantuccini, de Italiaanse cultuur en de rustieke manier om van het leven te genieten zijn vanaf nu te proeven in een prachtige fles. Deze likeur is gemaakt om samen met vrienden en familie te proosten op het leven. Godita la Vita, vier het leven met Liquorccini.

Ben je benieuwd wat Liquorccini nou zo’n heerlijke smaak geeft? De likeur bevat 25% alcohol en het is een likeur op basis van de zeer herkenbare en toegankelijke smaak van cantuccini koekjes. Het smaakt naar amandelen, sinaasappel en enkele specerijen zoals kardemom, kaneel, kruidnagel en steranijs. Deze 0.7 liter vol heerlijkheid is eindeloos toepasbaar in vele cocktails. Ben je benieuwd waar je Liquorccini kan kopen? Ga naar de website en ontdek alle verkooppunten!


Gewoon het leukste blad van Nederland