Eten & Drinken

Lentepret met salades

Nu het weer lekker weer wordt is het tijd voor frisse salades als avondeten. Iedereen krijgt zin in een terrasje of colaatje met ijs thuis in de serre. Bij de barbecue of gewoon in een kommetje bij de gebakken aardappels.

1. Salade met geitenkaas
Honing en walnoten. Deze salade kun je heel handig kant en klaar halen, maar je kunt er ook voor kiezen om zelf de keuken vies te maken en deze heerlijke lente salade klaar te maken. Dingen die je nodig hebt zijn: flesje honing, handje walnoten, stukjes geitenkaas en klaar is-ie. Bekijk hier het recept en duik snel de keuken in.

2. Aardbeiensalade met gerookte kip
Nu het lekker weer wordt krijgt iedereen zin in rood fruit, aardbeien, bramen of frambozen kun je mengen in een salade met yoghurtdressing. Maak deze salade ook zelf thuis, bekijk hier het recept.

3. Beefsalade
Biefstuk! Ja, wie lust dat nou niet? Biefstukreepjes met limoen, wat komkommer, rode ui, wat basilicum en mango. Bekijk het recept snel.

4. Avocado Salade 
Avocado is ook nog eens heel gezond. In een avocado salade doe je zwarte olijven, tonijn en blaadjes verse munt en het is zo lekker en gezond, daarom hebben wij het recept voor jou.

5. Pasta Salade
In deze salade mix je gele paprika, courgettes, zalm en tomaten, door de verwarmde tomaat smaakt het nog lekkerder. Klik hier voor het recept.


Gewoon het leukste blad van Nederland