Eten & Drinken

OMG! Er bestaat een taart die volledig gemaakt is van kaas!

Ben jij een groot fan van kaas en eet jij dagelijks de door velen geliefde lekkernij? Dan hebben wij heel goed nieuws voor jou. Er bestaat namelijk een taart die volledig bestaat uit kaas! Helemaal perfect voor mensen die niet van zoetigheid houden!

Iain Mellis, een bakker uit Engeland, maakt deze taarten al meer dan 20 jaar voor alle kaasliefhebbers. Als je weer eens wat anders wilt dan een chocolade of slagroomtaart dan is de kaastaart natuurlijk super origineel. Én een stukje kaas is ook nog eens heerlijk bij een glaasje wijn! Je mag zelf bepalen welke kaassoorten er in de taart worden verwerkt. Dus wil je een taart volledig gemaakt van brie dan is dat geen probleem! 

Nog een voordeel van de kaastaart is dat je het langer kunt bewaren dan de traditionele zoete variant. Mocht je restjes over hebben van de taart, kun je het dus altijd nog later zelf opeten! Wel is een kaastaart aanzienlijk duurder dan de zoete variant. Je betaalt al snel € 68 voor een kaastaart met 3 verdiepingen.

Wil jij dolgraag de kaastaart bestellen? Dat kan op de website van Mellis Cheese! Of je maakt de kaastaart gewoon zelf! Bekijk hieronder een aantal kaastaarten van Mellis Cheese.


Gewoon het leukste blad van Nederland