Eten & Drinken

Ontvang € 50 korting op de NutriBullet met deze kortingscode!

Gezonde sapjes, soepen en sauzen in een handomdraai? De NutriBullet is een onmisbaar accessoire voor in de keuken! Ben jij nog niet in het bezit van dit fantastische keukenapparaat? Je kunt de NutriBullet nu aanschaffen met maar liefst € 50 korting!

Dankzij het krachtige vermogen van deze blender mix je groente en fruit kort en blijven voedingsstoffen behouden. Hij is simpel in gebruik: vul de mengbeker met je favoriete groenten en fruit, schroef het mes erop en plaats de beker op de voet. Duw de beker dan omlaag en laat hem los als de mix glad is. Schroef de deksel op de beker en neem de mix mee voor onderweg. Met de meegeleverde blenderkan van 0,7 L maak je 2 tot 3 glazen sap per keer. De NutriBullet is ook geschikt om noten en ijsblokjes in te vermalen. Na gebruik reinig je de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasmachine!

Ontvang nu € 50 euro korting op de NutriBullet met de kortingscode 100%NL. Ga naar de website, voeg de NutriBullet toe aan je winkelwagen en vul de kortingscode 100%NL in. Binnen 1 tot 2 werkdagen ben jij de gelukkige eigenaar van deze

Lees ook
PUZZEPRIJS! WIN: NutriBullet 1200 series


Gewoon het leukste blad van Nederland