100%NL Magazine Like Flo

Dit is waarom je er altijd snel bij moet zijn met kinderkleding!

Zoals het er nu uitziet, krijgen we dit jaar al vroeg te maken met zomerse temperaturen. Dit weekend kan het zelfs al 18 graden worden! Hoog tijd om afscheid te nemen van de dikke truien en op zoek te gaan naar een nieuwe zomergarderobe. Vooral voor de kinderen moet je er altijd vroeg bij zijn.

Een keer met je ogen knipperen en de nieuwe zomercollectie is namelijk al uitverkocht. Bij de eerste zonnestralen gaan ouders vaak gelijk op zoek naar nieuwe kleding. Veel kinderen zijn al uit de zomerkleding van vorig jaar gegroeid of hebben de kleding van vorig jaar misschien iets té vaak aan gehad. Daarom kun je er maar beter snel bij zijn als de nieuwe zomercollectie in de winkels ligt, voordat alle maten op zijn.

Deze week druppelt de nieuwe zomercollectie van veel kinderkledingmerken al binnen. Wij geven je alvast een preview van één van onze favoriete merken Like Flo.

Printjes combineren

Deze zomer zien we weer veel leuke printjes voorbijkomen. En het leuke aan printjes is dat je het tegenwoordig overal mee kunt combineren. Niets is te gek! Of je nu panterprint met streepjes combineert of een leuk bloemenprintje met een ander gekleurd kledingstuk in een gezellig kleurtje. Het staat leuk, kleurig en fleurig.

Spijkertastisch

Spijker is altijd een goed idee. Een spijkerblouseje mag niet ontbreken in de garderobe van je kindje. Printjes kun je namelijk met bijna alles combineren maar spijker kun je écht met alles combineren. Twijfel je over een outfit keuze van je kindje? Combineer het dan met een spijker item. Dan zit je altijd goed. En waarom kiezen voor een strakke spijkerbroek als je ook kunt kiezen voor een losse koele variant? Fashionable en comfortabel!

Zomerjasje

We weten allemaal dat maart roert met zijn staart en april doet wat ‘ie wil. Een zonnige week hoeft niet te betekenen dat we allemaal gelijk zonder jas naar buiten kunnen. Een leuke zomerjas is daarom onmisbaar in ons wisselvallige kikkerlandje. Ga voor een leuk kleurtje, gezellig printje of juist voor een wat basic variant.

Wees niet te laat

Benieuwd naar de rest van de leuke collectie van Like Flo of alle andere leuke kledingmerken? Houd dan je favoriete kledingwinkel in de gaten, shop de nieuwe zomercollectie via koflo.nl of kijk voor het dichtstbijzijnde verkooppunt hier. De nieuwe collectie is namelijk zo uitverkocht!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jolo Fashion.