Deze superleuke spellen zijn speciaal voor de allerkleinsten!

Deze superleuke spellen zijn speciaal voor de allerkleinsten!

Zit jouw kleine teveel op de telefoon en iPad? Wil je ze op een leuke en creatieve manier stimuleren? Geef ze een bordspel! Speciaal voor de allerkleintjes heeft Jumbo deze drie leuke spellen in het assortiment. Niet te ingewikkeld, niet teveel regels, maar gewoon lekker samen spelen!

Het zal niet lang meer duren voordat Sinterklaas de haven in vaart, dus wees snel bij deze superleuke spellen voor de kids! Bijvoorbeeld:

Zippy Racers

(vanaf 4 jaar)

Zippy Racers: is jouw slak klaar voor de race? Er zijn 3 slakken die alle kanten op kunnen, ook naar boven en naar beneden. Elke slak heeft zijn eigen kleur en een eigen nummer en kan net zo lang worden als het meetlint. De slakken zijn leuke, vrolijke en drukke diertjes. De eerste die het hele parcours aflegt, heeft gewonnen.

Bekijk hier de video!

Knibbel Knabbel Knuisje

(4-10 jaar)
Knibbel Knabbel KnuisjeWie verzamelt als eerste vier verschillend gekleurde snoepjes? Net als in het sprookje proberen Hans en Grietje het lekkers van het huis te pakken zonder dat de Boze Heks dit merkt. Sommige snoepjes kun je zomaar pakken. Maar pas op! Pak je het verkeerde snoepje, dan komt ze naar buiten en moet je het snoepje weer terugplaatsen op het huisje. De eerste speler die de vier verschillend gekleurde snoepjes heeft verzameld, is de winnaar!

Bekijk hier de video!

Poepie Knor

(vanaf 3 jaar)
Poepie Knor is een grappig bordspel waarbij spelers hun varken moeten redden uit een modderbad. Het grote varken in het midden bepaalt de opdracht. Hij kan verschillende grappige geluidjes maken, maar wanneer hij een scheetje laat moet je snel een kaart teruggeven en zakt jouw varkentje dieper in de modder. Poepie Knor is geschikt voor twee tot vier spelers vanaf drie jaar. Zorg dat jouw varkentje boven de modder blijft om dit leuke spel te winnen!

Bekijk hier de video!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jumbo.