100%NL Magazine Evergreen
Zie ook:
Delen

Eten, feesten en overnachten: dít geweldige arrangement mag je niet missen!

De dinnershows bij Hotel Zuiderduin zijn al jarenlang een ongekend succes! Mensen uit alle hoeken van Nederland komen naar de kust om te genieten van smakelijke dinerbuffetten, heerlijke ontbijtjes, de verfrissende zeelucht, de schitterende accommodatie en, natuurlijk, de buitengewone optredens van getalenteerde artiesten. Ook dit jaar krijg jij de kans om deel te nemen aan een onvergetelijke dinnershow, gepresenteerd door niemand minder dan de Tribute to Phil Collins-band en de Tribute to Earth, Wind & Fire-band.

Tribute to Phil Collins

One More Night… Vrijdag 2 en zaterdag 3 februari 2024 kun je wegdromen bij de prachtigste songs van Phil Collins en Genesis in Hotel Zuiderduin. Met hun 11-koppige eerbetoonband Phil brengen ze je mee op een muzikale reis door ‘The Genesis & Phil Collins Tribute Show’, waarbij de mooiste en meest geliefde hits van Genesis en Phil Collins tot leven komen. Dit muzikale spektakel belooft een avond vol genot te bieden. Nummers als “Follow You Follow Me,” “Mama,” “Easy Lover,” “Land of Confusion” en natuurlijk “In the Air Tonight”… Herbeleef al deze hits in deze opzwepende ode aan het uitgebreide en decennialange repertoire van Genesis en Phil Collins.

Tribute to Earth Wind & Fire

Beleef op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart 2024 een bruisende show met The Chicago Funk*, bekend van het SBS6-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’. Tijdens deze swingende gebeurtenis brengen ze een eerbetoon aan Earth, Wind & Fire. Deze iconische Amerikaanse band bracht vanaf de jaren ’70 een breed scala aan muziekgenres tot leven, waaronder jazz, soul, funk, latin, pop en disco. Met hun spectaculaire dinnershow brengt ‘The Chicago Funk’ een welverdiende hulde aan het rijke en diverse repertoire van Earth, Wind & Fire. Dus waar wacht je nog op? Kom naar Egmond aan Zee en… Let’s Groove! Dit arrangement is compleet verzorgd en omvat niet alleen een liveoptreden, maar ook uitgebreide koude en warme buffetten, inclusief een onbeperkt Hollands drankenarrangement, en een overnachting met ontbijtbuffet. Bovendien kun je gratis gebruikmaken van het zwembad.

100%NL Magazine EWF

Arrangement:

De arrangementen zijn compleet verzorgd en omvatten niet alleen een liveoptreden, maar ook uitgebreide koude en warme buffetten, inclusief een onbeperkt Hollands drankenarrangement en een overnachting met ontbijtbuffet. Bovendien kun je gratis gebruikmaken van het zwembad.

  • Inchecken 15.00 uur
  • Aanvang show 18.15
  • Liveoptreden artiesten
  • Alle drankjes inclusief (Hollands assortiment)
  • Uitgebreide koude en warme buffetten
  • Einde avond ca 0.30 uur
  • Overnachting in een 2-pers. kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gebruik zwembad

Vanaf € 164,- p.p. per show incl. overnachting

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hotel Zuiderduin

Delen