100%NL Magazine sportief

Sportief een steentje bijdragen: doe mee met de Villa Pardoes Virtuele WinterRun!

Een wandeling of rondje hardlopen kan zeker geen kwaad nu we vaker gebonden zijn aan huis. Naast dat het goed is voor je gezondheid en weerstand, is het ook lekker om af en toe even uit te waaien. Wil jij sportief bezig zijn en tegelijkertijd je steentje bijdragen? Doe dan mee met de Villa Pardoes WinterRun!

Villa Pardoes is een prachtige plek waar kinderen met een ernstig, soms levensbedreigende ziekte even niet aan hun ziekte hoeven te denken. In dit sprookjesachtige vakantieverblijf ontstaan vriendschappen, kunnen kinderen onbekommerd genieten en vooral even vergeten!

Om volgend jaar deze kinderen weer van een gratis onvergetelijke vakantie te kunnen laten genieten, wordt ook dit jaar weer een Villa Pardoes WinterRun georganiseerd. Een bijzondere editie, want Villa Pardoes bestaat dit jaar alweer 20 jaar. Door de maatregelen van het RIVM wordt het dit jaar alleen anders aangepakt en wordt de WinterRun vervangen door een Virtual Run.

Iedereen kan meedoen met de Virtual Run en Villa Pardoes een warm hart toedragen. Je kunt 11, 12 en 13 december ervoor kiezen om 2 of 8 kilometer te wandelen of te rennen in jouw eigen stad of dorp. Wat vooral heel bijzonder is aan deze editie, is dat iedereen geen gewoon rondje gaat lopen, maar een route neemt in de vorm van een slak! Het slakkenhuis staat namelijk symbool voor het gebouw van Villa Pardoes. Met de app RunGo kun je heel gemakkelijk eenzelfde route volgen in jouw omgeving.

Naast dat je lekker sportief bezig bent, draag je ook een steentje bij. Voor maar € 20 kun je je inschrijven voor de Virtual Run en ontvang je ook nog eens een unieke Villa Pardoes Wintersjaal. Een mooi aandenken waar je ook nog eens de hele winter van kunt genieten.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Villa Pardoes.