100%NL Magazine Vitakraft
Delen

4x TIPS om je huisdier met Dierendag extra te verwennen

Het is bijna Dierendag en op die dag zetten wij natuurlijk alle dieren extra in het zonnetje en verwennen wij ze éxtra veel. Wij geven je een aantal tips hoe je dat kunt doen.

 1. Speelplezier
  Ga een keertje extra met je hond (of met die van de buren) naar het bos, water of uitlaatveldje en laat hem/haar lekker ravotten. Neem ook een balletje of ander speeltje mee. Dat wordt gegarandeerd plezier voor twee!
 2. Frisse lucht happen
  Maak of koop een knaagdierren als je die nog niet hebt. Je konijn of knaagdier zal je dankbaar zijn en kan lekker van de buitenlucht genieten.
 3. Lekker knuffelen
  Het kost niets en je dier wordt er superblij van: lekker knuffelen en aaien. Heb je geen dier? Ga dan eens langs bij het asiel of de kinderboerderij en knuffel er lekker op los!
 4. Tasje vol geluk
  Ga snel naar je dierenspeciaalzaak en haal het Vitakraft geschenktasje voor je kat, hond, konijn of knaagdier in huis. Deze zit boordevol gezonde en verantwoorde verwenmomenten. Zelf maak je kans op gratis toegang voor 4 personen naar de speciale Vitakraft Burgers’Zoo Experience. Wees er snel bij want op=op! Dat is pas liefde geven!

Voor meer informatie kijk je op de website van Vitakraft.

100%NL Magazine Vitakraft verwentasje

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vitakraft.

Delen