100%NL Magazine Vitakraft

Verwen je kat en maak kans op te gekke prijzen!

Op een verantwoorde manier je geliefde kat flink verwennen én ook nog eens kans maken op te gekke prijzen? Dat kan!

Pure Stick

Je kat op een gezonde en een verantwoorde manier verwennen, dat kan met de Pure Stick! De naam zegt het al, de katten worden verrast met een pure kattenstick. Deze heerlijke kattensnack heeft een extra hoog vlees- of visgehalte waardoor elke kat pure joy beleeft, ook voedselovergevoelige katten! Pure Stick is niet alleen onweerstaanbaar lekker, deze kattensticks zijn ook nog eens verantwoord! De snacks zijn tarwevrij en bereid zonder toegevoegde suikers, kleurstoffen en kunstmatige smaakversterkers. Deze heerlijke snack is verkrijgbaar in 2 smaken:

  • Pure Stick kip

Om jouw kat te verrassen met een pure smaakbeleving bevat de Pure Stick kip 100% kip in het vleesgehalte. De Pure Stick kip bestaat dus uit slechts één eiwitbron. Dit maakt deze smaakvariant zeer geschikt voor voedselovergevoelige katten.

  • Pure Stick koolvis

Voor de visliefhebbende kat is Pure Stick koolvis verkrijgbaar. Net als de kipvariant is dit een heerlijke pure snack. Zo bevat deze traktatie 100% koolvis in het visgehalte. Deze lekkere snack bestaat uit slechts één dierlijke eiwitbron en als extra eiwitbron is zuivel toegevoegd. Afhankelijk van de voedselovergevoeligheid van jouw kat, kan de Pure Stick koolvis een heerlijk alternatief zijn.

Maak kans op te gekke prijzen!

Extra leuk is dat je nu ook nog eens kans kan maken op te gekke prijzen! Simpelweg door het verwennen van jouw geliefde huisdier.

Wat dacht je van een restaurant cadeaubon t.w.v. €100? Of een geweldig voedingspakket speciaal voor je kat? Er zijn heel veel te gekke prijzen te winnen!

Wat moet je doen?

  • Koop de Pure Stick van Vitakraft en bewaar de kassabon
  • Ga naar de website van Vitakraft
  • Upload je kassabon via het onderstaande formulier
  • Vink aan dat je de Vitakraft nieuwsbrief wilt ontvangen
  • Verzend het formulier en maak kans!

100%NL Magazine Vitakraft

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vitakraft