Algemeen

Boek Bio en gun een gezin met een gehandicapt kind een vakantie

Op vakantie gaan met een gehandicapt kind is niet vanzelfsprekend. De aanpassingen die nodig zijn om de vakantie onbezorgd te laten zijn, zijn duur en schaars. Door Stichting Bio Kinderrevalidatie kun jij deze gezinnen nu helpen! 

De stichting én hun Vakantieoord bestaan al sinds 1927 met als belangrijkste doel: de beperking van kinderen met een handicap zo onbelangrijk mogelijk maken, zodat ook zij even onbeperkt kunnen genieten met de mensen die zij liefhebben. Want in dit unieke vakantiepark kunnen gezinnen met kinderen met een complexe handicap onbezorgd vakantie vieren. Dit is mogelijk door de ruime vakantiebungalows, die volledig aangepast zijn aan hun beperkingen en de veilige omgeving voor de kinderen en hun families. Werkelijk alle kinderen kunnen hier onbeperkt genieten en spelen, en niemand valt op door zijn handicap. Voor de ouders is het ook een fijne plaats om elkaar te ontmoeten, lief en leed te delen en waar vele vriendschappen ontstaan.

Hoe kun jij helpen?

Op BoekBio.nl kun je één van de huisjes op het Bio Vakantieoord boeken voor een gehandicapt kind. Zo maak je voor een gezin een vakantie betaalbaar en maak je een onbetaalbare ervaring mogelijk. Je kunt al helpen vanaf 100 euro. Waarom is je hulp nodig? Het Bio Vakantieoord is voor iedereen toegankelijk, óók financieel. Want ondanks de hoge kosten voor alle aanpassingen betalen de gasten slechts 30% van de eigenlijke prijs. Zodat ook deze gezinnen, die in het dagelijkse leven allerlei extra zorgkosten moeten opbrengen, echt op vakantie kunnen. Met jouw hulp is en blijft dat mogelijk!


Het Bio Vakantieoord heeft een ANBI-status, dus jouw gift is (deels) aftrekbaar. Doe mee en boek Bio! Kijk snel op boekbio.nl voor alle mogelijkheden.


Gewoon het leukste blad van Nederland