Uitjes & Reizen

BOVAG maakt fanzone voor Nederlandse Formule 1-liefhebbers

Vrijdag 25 augustus begint de Formule 1 weer, dit keer op het circuit van Spa in België. Ook onze eigen Max Verstappen zal weer meedoen aan de races. Dit enorme evenement trekt veel bezoekers uit Nederland. Speciaal voor hun heeft BOVAG op de Belgische grens een gebied gemaakt waar fans samen kunnen komen en ontspannen. 

Op vrijdag zullen er waarschijnlijk files ontstaan vanwege de enorme groep Nederlandse F1-fans op weg naar het circuit in België. Men rekent op ongeveer 50000 Nederlandse bezoekers bij de race. Om de wachttijd wat sneller te laten gaan en de sfeer er alvast in te krijgen, zorgt BOVAG voor een fanzone, uitgerust met eet- en koffiekraampjes, lounge-area en zelfs een tijdelijke autogarage. Ook heeft BOVAG een Formule 1 podium nagebouwd waar je op de foto kunt gaan met een van de bekende Grid Girls.  

De fanzone is geopend op vrijdag 25 augustus van 07:00-19:00. Ga je kijken naar Max Verstappen en zijn medecoureurs in Spa? Dan mag een bezoek aan deze fanzone echt niet ontbreken!

 

Fotocredit: www.formule1.nl


Gewoon het leukste blad van Nederland