Algemeen

De meest voorkomende goede voornemens!

Goede voornemens, een groot cliché, maar toch bedenken we ze ieder jaar weer. En of we ons eraan houden? Nou meestal niet, maar zo gaan we in elk geval met een goed gevoel het nieuwe jaar in!

De meest voorkomende op een rijtje:

 1. Afvallen – deze horen we erg vaak. In december nog even lekker genieten van alle kerstdiners met de gedachte in je achterhoofd dat de kilo’s er in januari toch weer afvliegen. Eet wel zo relaxt!
   
 2. Gezonder eten – voor vele van ons is dit toch een lastig puntje. De keuze tussen spruitjes en een broodje kroket is natuurlijk snel gemaakt.
   
 3. Rustiger aan doen – na de hectische decembermaand, kan je vanaf januari weer heerlijk ontspannen.
   
 4. Vaker naar de sportschool – het zal niemand zijn ontgaan dat de sportschool begin januari altijd stampvol is. Allemaal mensen die hun goede voornemen naleven…
   
 5. Zuiniger leven – de folders doorbladeren naar aanbiedingen, minder vaak uiteten, de kleding een keer in de rekken laten hangen en hopelijk kan je dit goede voornemen waarmaken.

Staat jouw goede voornemen er ook tussen? Komt dat even goed uit, dan kun je elkaar helpen. Samen de sportschool induiken is natuurlijk veel gezelliger dan alleen.


Gewoon het leukste blad van Nederland